marți, 11 iunie 2013

Cum Să Vă Înfrumusețați Grădina

Vreți să începeți o lucrare de pavare și nu știți încă pentru ce tip de beton să optați? Ei bine, cea mai bună alegere ar fi să alegeți un model nou, elegant și totodată rezistent așa cum este betonul amprentat.

Dacă optați pentru beton amprentat atunci trebuie să știți că prin acesta veți avea o mulțime de avantaje. În primul rând, acest tip de beton va fi imprimat atunci când este crud pentru ca rezultatele să fie unele de nota 10. Deasemenea, pentru rezistență în timp trebuie să aplicați și fibre elastice de polipropilenă care ajută în special în prevenirea acelor crăpături inestetice din beton. Substanța finală care trebuie aplicată este lacul acrylic, aplicat într-un strat pentru ca betonul să fie protejat de ploi sau de alte lucruri care îi pot strica aspectul.

Vă gândiți și la partea estetică? Betonul amprentat poate fi colorat în 24 de nuanțe însă puteți chiar să le combinați în așa fel încât să rezulte o culoare care să se potrivească perfect în decorul în care amplasați betonul.

  • Unde să folosiți betonul amprentat? Poate fi construit în grădini, în parcuri sau chiar pentru scări, aspectul acestuia fiind unul de nota 10.
  • De ce să alegeți acest tip de beton? Pentru că puteți să vă faceți un design personalizat, puteți să îl montați într-un timp foarte scurt și să alegeți din foarte multe culori, este rezistent și nu se va deteriora într-un timp scurt și este foarte ușor de curățat, prin apă și săpun.

Așadar, bucurați-vă de toate avantajele care există în prezent pentru a vă înfrumuseța căminul și apelați la cele mai moderne modele de pavaje. Deasemenea, cel mai indicat ar fi să optați pentru o firmă de construcții care să facă lucrarea ca la carte, pentru ca rezultatul final să fie unul așa cum vă doriți dumneavoastră!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu